Tervetuloa blogiini ja iso kiitos siitä, että eksyit lukemaan tämän amatöörikynäilijän kaunokirjallisia tuotoksia. Olen Oona, vuosimallia -97 oleva tamperelaistunut naisenalku, joka liikkuu blogimaailmassa nimellä Bradykardia. Olen jo pitkään harkinnut novelli- ja runoblogin perustamista, mutta uskallusta on aina aikaisemmin uupunut, jotta olisin lähtenyt ideaani toteuttamaan. 

Aikaisemmin olen kanavoinut luovat purkaukseni lähinnä pöytälaatikoihin ja salaisiksi Word-tiedostoiksi, toisinaan saatoin kyllä julkaista tekstejäni edesmenneellä sivustolla nimeltä Harhakuva. Nyt kun tämä kanava on suljettu, minun oli löydettävä jostain sisua ottaa ohjat omiin käsiini - ja minähän löysin. Olen aiemminkin pitänyt blogia, mutta etenkin vuodatus.net on nyt jotain täysin uutta minulle kirjoittajana, joten seuraan itsekin mielenkiinnolla, mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.

Kirjoittamisen lisäksi harrastan myös muunlaista taiteen tekemistä aina pianonsoitosta kuvataiteeseen. Aloitin pianotunneilla käymisen noin kahdeksanvuotiaana, ja piirtämistä sekä maalaamista olen harrastanut siitä lähtien, kun vain kynä tai sivellin on käpälässä pysynyt. Jo pikkutyttönä tein omia sarjakuvia ja tarinoita taittamalla kopiopaperipinkan kirjan malliseksi ja nitomalla sen muotoonsa. Tänäkin päivänä minulla on kytevä haave runoilijaksi tulemisesta, vaikka tiedänkin, että leipä on suurimmalla osalla taiteilijoista niukka. Saahan sitä silti haaveilla, eikö totta?

Olen kotoisin Kaarinasta, Turun seudulta, ja muutin Tampereelle kuvataidelukion perässä vuonna 2013. Tällä hetkellä koulunkäyntini on tauolla terveydellisistä syistä, mutta tähtäimessä on palata koulun penkille syksyllä 2017 ja valmistua hamassa tulevaisuudessa ylioppilaaksi ja suunnata sitä kautta kohti uusia haasteita.

Hyviä lukuhetkiä, toivottavasti on teille yhtä mukavaa lukea kuin mitä minulle on kirjoittaa!

❤︎, Oona alias Bradykardia

IMG_0155.jpg